In het programma Even tot Hier is gisteravond genadeloos uitgehaald naar Gerard Joling. Het populaire programma liet gedateerde beelden zien van de zanger. Ook werd er een lied gezongen waarin ze Gerard aanraden te emigreren.

Geen fan van Frans

Net als steeds meer verstandige Nederlanders, is ook Gerard Joling geen fan van Frans Timmermans. Sterker nog: Joling wil Nederland verlaten als hij aan de macht komt.
Dat vertelde hij eerder aan tafel bij de talkshow Beau. ”Als hij aan de macht komt met GroenLinks, dan verhuis ik!”
Even tot Hier haalt hard uit naar Gerard Joling: ”Die engnek moet weg”

Even tot Hier

Deze opmerking is niet goed gevallen bij de makers van het programma Even tot Hier. ”Wacht, wacht, wacht. Ik begrijp het goed als ik zeg dat Gerard voor altijd naar het buitenland verhuist als we voor het klimaat kiezen?”
”Deze man gaat emigreren?”, aldus Jeroen Woe. En dat is het startsein om Gerard helemaal kapot te maken. De linkse brigade in ons land staat daar ook om bekend. Als jij een andere mening hebt dan links, is de dialoog niet meer mogelijk.

Fragmenten

De sfeer wordt dan ook minder gezellig. Er worden drie fragmenten getoond waarin Gerard Joling publiekelijk om de nekken van jonge mannen hangt en ze ogenschijnlijk ongevraagd kust.
”Deze engnek?”, merkt Jeroen op na het laten zien van de beelden. ”Die kunnen we wegkrijgen door voor het klimaat te strijden? Iedereen wil hem (Gerard) weghebben!”
Daar zou meneer Woe nog wel eens ongelijk in kunnen krijgen. Steeds meer Nederlanders neigen naar de PVV en dat is natuurlijk niet zonder reden. Afijn, onderstaand kun je aanklikken voor wie je meer respect hebt. Wij gokken op Geer 😉

Bron: