Nick Schilder, die je vast hebt leren kennen door het succesvolle muziekduo Nick en Simon, verkeert met zijn vrouw Kirsten in een huwelijkscrisis.
Hij is namelijk zo druk met zijn carrière als solo-artiest, dat zijn vrouw en kinderen daar flink onder lijden. In de uitzending van Radio 538 is hij emotioneel.
”Ik loop wel sowieso gewoon als man nu en als vader een beetje achter de feiten aan. De laatste twee maanden wel”, aldus de Volendammer.

‘Saai en niet romantisch’

Hij omschrijft zijn huwelijk met Kirsten als ‘saai en niet romantisch’. Toch heeft hij nog vertrouwen in een goede afloop. Om ervoor te zorgen dat zijn vrouw het niet elders gaat zoeken, wil hij in december weer aandacht gaan besteden aan haar.

Nick Schilder en Kirsten stapten in 2016 met elkaar in het huwelijksbootje. De twee hebben drie kinderen, twee dochters en een zoon.

Verdriet

Vorige maand lanceerde de Volendammer alweer zijn tweede single sinds Simon Keizer hem in de steek liet. In het nummer Realize zingt hij over liefdesverdriet.
Zijn eerste solosingle Shatterproof werd op YouTube ongeveer een half miljoen keer bekeken. We kunnen dus wel spreken van een succesje.
Emotionele Nick Schilder eerlijk over huwelijkscrisis
Nick is erg blij met de nieuwe weg die hij bewandelt. ”Ik weet dat ik de afgelopen vijtien jaar van mijn carrière niet zo multidimensioneel ben geweest als ik graag had gezien en dat is precies waarom ik deze weg nu insla.”

Nick en Simon

Nick en zijn voormalige partner Simon Keizer gingen in april van dit jaar uit elkaar als duo. Na ruim zeventien jaar. De twee blijven wel samen muziekprogramma’s maken.

Vreemdganger?

Twee maanden geleden kwam Yvonne Coldeweijer met groot nieuws op de proppen. Ze pakte zo’n beetje heel Volendam aan.
De zanger zou in ‘elk dorp waar hij heeft opgetreden een affaire hebben gehad’. Coldeweijer schreef zelfs dat het management ‘meisjes op verzoek’ uit de zaal plukte, die dan backstage mochten komen rommelen met de twee.
Of dat echt gebeurd is, is niet duidelijk. Dat komt door Nick er nooit op heeft willen reageren. Misschien zegt dat wel genoeg.

Bron: