Van verdriet en gemis, maar ook van ontroering en liefde. Want op de uitvaart bleek eens te meer hoe geliefd Daniëlle, die zich altijd liet leiden door haar lijfspreuk ‘spread the love’, was…

Prachtig versierde rieten kist

Vorige week dinsdag vond haar uitvaart plaats in kerkgebouw De Duif in Amsterdam, waar haar familie zich aan het einde van de ochtend verzamelde en Daniëlle’s rieten kist door haar echtgenoot John van ’t Schip, zoon Davey, schoonzoon Beau Brauck-miller (de vriend van dochter Estelle) en halfbroer Johnny de Mol naar binnen werd gedragen. Anouk van Schie, de vrouw van Johnny de Mol, week geen moment van Willeke’s zijde.

De rieten kist van Daniëlle werd gedragen door onder anderen weduwnaar John van ‘t Schip, zoon Davey, schoonzoon Beau enhalfbroer Johnny de Mol.

Goede vrienden

Kort nadat de kist van Daniëlle naar binnen was gedragen, kwam haar vader Joop Oonk aan met zijn huidige vrouw en zoon Joshua, gevolgd door andere vrienden van Daniëlle en John, onder wie Ronald de Boer, Sjaak Swart, Nada van Nie, Royce de Vries – de zoon van wijlen Peter R. de Vries – en Richard Witschge en zijn vrouw Lia.

Noa Vahle werd ingevlogen

Linda de Mol kwam niet met haar in opspraak geraakte partner Jeroen Rietbergen, maar maakte haar entree met haar broer John de Mol en diens echtgenote Els. Linda’s dochter Noa was voorafgaand aan het afscheid voor een voetbalwedstrijd van het Nederlands Elftal in Athene. ‘Maar ze wilde de uitvaart van Daniëlle niet missen,’ vertelt een bron aan Story. ‘Daarom heeft John de Mol haar met een privéjet uit Griekenland laten ophalen.’

Weerzien van geliefdes

Tijdens het afscheid van Daniëlle was het ook een weerzien van voormalig geliefdes: zo kwam Sander Vahle, de ex-partner van Linda, waren zowel Wim Kieft als zijn ex-vrouw Sylvia aanwezig, evenals Chantal Janzen, de voormalige vriendin van Johnny de Mol en John Ewbank en ex-vrouw Vivian Reijs namen samen een taxi naar De Duif.

Søren Lerby, de ex-man van Willeke Alberti, met wie ze zoon Kaj kreeg, was er ook om Daniëlle (zijn voormalige stiefdochter) de laatste eer te bewijzen. Daniëlle’s levensmotto was altijd ‘spread the love’ en dat overheerste ontroerend genoeg ook tijdens het droevige afscheid.

Bron: