André Hazes (29) en Monique Westenberg (45) gaan voor gezinsuitbreiding. De twee hebben nu besloten om voor gezinsuitbreiding te gaan. Via Instagram laat Hazes weten dat er een hond bij gaat komen.
André Hazes deelt groot nieuws: Gezinsuitbreiding!

Robbie

Hij schrijft: ”Toen wij aankwamen op Bonaire heb ik nadrukkelijk tegen Monique gezegd: ‘Geen hond erbij!”
Monique wilde echter graag naar de hondenopvang, om te kijken de dieren er in Bonaire bijzitten. En daar veranderde de zanger al snel van mening.
”Mijn hart was gestolen. Na een paar keer met tijd met elkaar te hebben doorgebracht kon ik mezelf niet indenken dat hij een ander huisje zou krijgen dan het mijne in Wilnis”, schrijft André bij een kort filmpje waarin te zien is hoe hij een hond aait.

”Na een week goed te hebben nagedacht heb ik besloten dit vriendje mee naar huis te nemen. Dré, Gioia en Frenkie hebben er een broertje bij! Welkom bij de familie, Robbie!”

Kind?

Veel mensen zullen bij het aanklikken van dit bericht het idee hebben gehad dat André en Monique een tweede kindje aangekondigd hebben.
Dat is (nog) niet het geval, maar wel iets dat in de pijplijn zit. Onlangs verklaarde de zanger nog een keer vader te willen worden.
Ook Monique zou hier voor openstaan. Zwanger worden via de natuurlijke weg wordt lastig voor de bijna vijftiger. Daar schreef Weekblad Story recent al over. In verwachting raken zou dan moeten via een ICSI-traject, of via een draagmoeder.

Kaartjes

Binnenkort staat de zanger in de Ziggo Dome voor zijn comebackconcert. Daarvan werd bekend dat de kaartverkoop zeer stroef verloopt.
Tickets worden inmiddels tegen dumpprijzen aangeboden, terwijl kaartjes ook gratis weggegeven worden.
Ook zijn album is keihard gekelderd. Het album kwam binnen op de vierde plaats maar is inmiddels, na twee weken, al uit de top 100.
Volgens sommige criticasters zou er flink betaald zijn voor een hoge plek in de top 100. Dit zijn niet meer dan geruchten.

Bron: