Als je op zoek bent naar liefde, kun je tegenwoordig meedoen aan een show.

Programma’s als First Dates en Lang Leve de Liefde zijn gemaakt om alleenstaanden te helpen de juiste date te vinden. En natuurlijk om zoveel mogelijk kijkers te trekken. Het verschil tussen de show en het geluk van de liefde is echter enorm. Als je lid wordt van FD, heb je statistisch gezien maar 0,6% kans op succes. Voor het LLDL-tarief was meer dan 6%.

Het andere verschil is echter dat je bij LLDL minimaal 24 uur per dag doorbrengt en bij FD maar een paar uur. Dit komt omdat je elkaar op een date niet echt leert kennen. Je krijgt snel een eerste indruk van iemand. Bij LLDL geef je je date een tweede kans na een slechte eerste indruk. Opmerkelijke tatoeages op eerste dates!

Het volgende stel lijkt een geweldige match voor elkaar. De twee zijn nieuwsgierig naar elkaar en vragen van alles om elkaar beter te leren kennen.

Eén vraag komt vaak naar boven:
“Heb je een tatoeage? De vrouw in kwestie vond het geweldig, ze had er 7. Vorige week ging de blondine op vakantie met haar vrienden, en toen werd de laatste tatoeage gezet. Vrouw in kwestie:

“Toevallig heb ik er deze week nog een besteld. Op mijn voeten. We waren op vakantie met vrienden en toen begonnen we foto’s te maken van onze jets… En ik wilde al heel lang een vrouwenlichaam. En toen dacht ik:

‘Waarom niet mijn eigen lichaam over mijn lichaam…’” De man hoopte hen op een dag te ontmoeten, deze wens werd snel ingewilligd:

Bron: