De populairste schaatser van ons land sinds Rintje Ritsma geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Miami, waar ze het er even flink van neemt. Gelukkig draaien er altijd camera’s zodra Jutta in beeld verschijnt, waardoor we ook van haar indrukwekkende dansmoves niets hoeven te missen.

Feestje
Met een aantal collega-influencers (want zo mag je haar met 4 miljoen volgers wel betitelen) bezocht Jutta de afgelopen dagen de Boss Fashion Show in Miami, waar de Nederlandse blondine een opvallende verschijning was met haar weinig verhullende outfit. Na afloop van de modeshow was er uiteraard sprake van een afsluitend feestje, waar de Jumbo-Vista-schaatster liet zien dat ze ook nog eens over serieuze moves beschikt op de dansvloer.

Latina-vibes
Of zoals iemand in de reacties niet geheel onterecht opmerkt: “Nordic on the outside, inside a Latina!” Verder gaat het in de comments vooral over haar danspartner die subtiel een paar petsen uitdeelt aan de derrière van Leerdam. Want daarvoor moet je toch wel een geluksvogel zijn.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: