De ballen van de 64-jarige Dries Roelvink liggen niet alleen in de Jumbo. De zanger plaatste er per abuis ook beelden van op zijn Instagram-kanaal. In een video over het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes, kon heel Nederland meegenieten van een blote Dries.

Naakt

De reallife-soap De Roelvinkjes is eindelijk weer terug op televisie. Veel kijkers hebben daarop gewacht maar dat zij zo’n kant van Dries Roelvink te zien zouden krijgen, had echt niemand verwacht. De zanger plaatste op zijn kanaal een filmpje, waarin hij naakt te zien was.
Dat had hij zelf blijkbaar niet door, want de beelden hebben langer dan zeven uur online gestaan. Er kwamen honderden reacties. Pas nadat Dries Roelvink door oplettende kijkers werd geattendeerd op de zaak, schrok Dries zich ‘kapot’. Tegen RTL Boulevard zegt hij: ”Ik kreeg berichtjes, maar ik snapte het niet. Toen Donny mij even later waarschuwde, pakte ik mijn leesbril.”

Verwijderd

”Ik zag eerst mijn vrouw Honoria in een zwarte nachtjapon, maar later zag ik dat ik naakt op de bank te zien was.” Dries had naar eigen zeggen niet gedacht dat hij poedeltjenaakt te zien was. ”Ik zat mijn tv te filmen, maar kwam net uit de douche en was spiernaakt.”
”Het filmpje ging de hele dag goed, maar op een gegeven moment zagen mensen het. Ik heb hem toen gauw verwijderd. Als je het beeld stilzet en inzoomt, zie je inderdaad dat ik geen onderbroekje aan had”, aldus de man die is afgewezen voor de Toppers.

Men’s Health

‘Ik ben wel geschrokken en hoop dat ik alles verwijderd heb. Maar ik weet dat als iets op het internet staat, het een eigen leven gaat leiden. En daar heeft Dries Roelvink helemaal gelijk in. Ook bij de redactie van Showblad kwam het filmpje binnen. Wij kiezen er echter voor het niet online te zetten. Uit respect voor Dries.
Desalniettemin grijpt Dries Roelvink het moment aan om te beginnen over zijn droom. Hij wil de cover van de Men’s Health sieren. Dat is serieus. Donny gaat mij daarbij helpen. Het zit er dus aan te komen dat ik terecht ga komen in het Guiness Book of World Records. Maar dan wel met onderbroek.”

Bron: