Giel Beelen stopt tijdelijk met radiomaken. Hij heeft zijn radiocarrière voor het eerst in 25 jaar op halt gezet om zijn grote droom waar te kunnen maken. Op Instagram laat hij weten dat hij de wereld rond gaat reizen.

Giel grapt er vaker over, maar dit keer gaat het écht gebeuren: hij gaat tijdelijk stoppen met radiomaken. Waarom? Samen met zijn vriendin heeft hij grootse plannen.

‘Ik stop ermee’

,,IK STOP ERMEE”, schrijft Giel met koeienletters op Instagram. ,,Samen met mijn grote liefde Floor Joustra ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven. Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in!”

Voor het eerst in 25 jaar

Dat betekent dat Giel voor het eerst in 25 jaar niet op de radio te horen is. ,,Mijn contract zou tot 2023 doorgaan maar voor dit grote avontuur heb ik dit in overleg vervroegd”, schrijft hij. Wel vond hij het moeilijk om het nieuws te vertellen aan zijn directe radioteam. ,,Maar gelukkig kennen ze mij.”

Hoe de grote reis eruit gaat komen te zien weten Giel en zijn vriendin nog niet. ,,We laten ons inspireren, meevoeren en raken. We gaan het leven ervaren en nemen je mee.”

Bron: