Welke standjes kun je het beste doen wanneer je als man een kleine penis hebt? Dat zochten we voor je uit in dit artikel. Je hebt mannen met een kleine penis, met een grote penis en met een gemiddelde penis en iedereen moet daar op zijn eigen manier mee omgaan. Toch is het wel prettig als je ook weet wat je het beste met jouw formaatje kunt doen.

Kleine Piel

Wist je dat een gemiddelde penis een lengte heeft van 13 centimeter in feest toestand? Dat is bij lange na niet wat je in de natuurfilms ziet dus als je rond die koers zit dan hoef je jezelf al geen zorgen te maken. In dit artikel behandelen we alle afmetingen in feest toestand, dat je het weet. Voordat er weer mensen op hun pik getrapt zijn (snap je hem), schrijven we dit artikel voor een man met een vrouw maar het werkt natuurlijk met ieder gaatje.

Toch is het zo dat sommige mannen met een penis onder de 9 centimeter, een zogenaamde micro penis hebben. Met 9 centimeter kun je gewoon nog hartstikke goed wegkomen. Pas vanaf 3 centimeter gaat het lastig worden… Maar daar zijn gelukkig ook wel oplossingen voor. Heb jij nou (een partner met) een kleine piel dan hebben we hieronder wat standjes voor je opgesomd waarbij die piel zo diep mogelijk komt.

Standjes met kleine pielemuis

Het is prettig als je tijdens een vrijpartij ‘lekker diep’ komt. Althans.. Ieder zijn ding maar dit is toch wel wat als gemiddeld wordt ervaren. De volgende standjes zorgen ervoor dat de penis het diepst komt. Besef wel dat alleen een standje niet meteen de vrijpartij beter maakt. Als man moet je er altijd een beetje moeite voor doen om je partner te laten genieten.

Doggy

Een standje dat je vermoedelijk zelf al wel op je lijstje had staan is doggy. Hierbij kun je jouw partner nog een extra ‘handje’ helpen omdat je die vrij hebt. Tevens heb je een mooi uitzicht en kun je helemaal zelf bepalen hoe hard, snel of diep je aan de gang gaat.

Super girl

Hierbij gaat de vrouw in als Superman op haar buik liggen. Ze hoeft niet met gebalde vuist en gestrekte arm te sturen maar ze mag met haar armen gewoon doen wat ze wilt. Ze drukt hierbij haar benen tegen elkaar aan en dan schuif jij ‘m naar binnen. Hierbij is het zowel voor jou als voor de dame strakker rondom de vaginawand.

Pile Driver

Je partner ligt met opgetrokken knieën op de rug. Hierbij doe jij als man een soort squat boven haar, waarbij je de benen van je partner op je ellebogen laat liggen. Als het goed is, is er geen enkel standje waarbij je dieper kunt komen. Hij is moeilijk te beschrijven dus wellicht moet je hem nog even Googlen om een beter beeld te krijgen.

(Reverse) Cowgirl

Hier ligt de man op zijn rug en mag zij bovenop. Dit kan door boven hem te hurken of op de knieën te gaan zitten. Hierbij kan een kleine piel er wel makkelijk uitfloepen dus de beste manier is om dicht erop te zitten en rondjes te draaien. Hierbij wordt ook de clitoris gestimuleerd. Voor vrouwen staat dit standje bekend als het makkelijkste standje om klaar te komen. Je kunt het ook allemaal omgedraaid doen, dus met haar rug naar je toe.

De V

Laat je partner met gestrekte benen op de rug liggen. Til de benen omhoog waardoor er een ‘v’ verschijnt. Ga dan als man op je knieën ervoor zitten en til de hele boel nog wat verder op. Je partner heeft hierbij ruimte zat om zichzelf nog een handje te helpen.

Nog meer?

Verder moet je met een kleine piel gewoon zorgen dat je aandacht besteed aan je partner en je partner aan jou. In principe heb je maar 3 centimeter nodig want dat zijn de gevoeligste plekken voor een vrouw. Heb je meer? Dan is er dus áltijd wat van te maken!

Bron: