Gisteren in de uitzending van Vandaag Inside was te zien dat de heren elkaar beu zijn, maar dit keer was het niet op een sarcastische of grappige manier. De sfeer was bloedserieus, en zelfs René van der Gijp, die normaal gesproken nooit serieus is, was erg boos.

Een kijker op Twitter merkte op dat Hélène eruitzag alsof ze had gehuild, en dat René chagrijnig was en dat er een lange terugblik van 10 minuten was. Dit had te maken met de gast van de vorige uitzending, Mark Rutte, die volgens René schandalig werd behandeld door Wilfred en Johan. René vond dat ze naar hem hadden moeten luisteren en hem meer respect hadden moeten tonen.

Johan en Wilfred waren het niet met hem eens en wilden hem op dezelfde manier behandelen als de vorige keer. Dit leidde tot een hevige discussie aan tafel, waarbij René uiteindelijk dreigde thuis te blijven als de gast van de volgende uitzending op dezelfde manier werd behandeld. Wilfred stelde voor om in stijl afscheid van hem te nemen. Op het einde gaf Wilfred toe dat hij niet wist of Vandaag Inside volgende week nog zou bestaan.

Bron: