Zojuist kon televisiekijkend Nederland voor de achtste week op rij genieten van De Bauers. Deze ongekend populaire realitieserie was weer ouderwets lachen, gieren en brullen geblazen. Net als na de voorgaande 7 afleveringen, laten kijkers ook nu weer massaal van zich horen.

Obesitas

In de aflevering van vanavond liet Frans weten dat hij denkt vermoedelijk nooit van zijn obesitas af te komen. Zijn vrouw Mariska heeft er ook weinig vertrouwen in.
Frans (50) is al geruime tijd bezig om overtollig vet te verliezen, maar op vakantie in Italië kan hij maar moeilijk van alle lekkernijen afblijven. Zo volgen Frans en Mariska een cursus pizza bakken, waarna de pizza ook meteen verorberen. Ook de bruschetta gaat er lekker in.
Mariska probeert haar man nog enigszins een goed gevoel te geven, door aan te geven dat bruschetta gelukkig wel geroosterd is. Frans moet lachen. ”Het is geroosterd, zeggen we weer tegen ons eigen. Ach, wat maakt het ook uit.”
Net als Frans heeft Mariska ook weinig vertrouwen dat Frans zijn dieet strikt blijft volgen. ”Komt niet goed met jou, hoor. Jij komt nooit uit die fase van obesitas.”
Frans denkt er precies hetzelfde over. ”Ik denk eerder dat ik in fase twee zit, dan dat ik uit fase een kom”, aldus de zanger waarna de twee in lachen uitbarsten.

Schuld van Italiaanse keuken

Frans steekt de hand echt niet in eigen boezem, maar geeft de Italiaanse keuken de schuld. ”Het is allemaal wel calorierijk.”
”Alles wat je daar ziet en aanraakt. Of het nou cappuccino is of de spaghetti bolognese, of die cannoli. Er is hier zo veel zoetigheid en calorierijke dingen, dat het voor mij de hel op aarde is.”
Op social media gaan kijkers weer ouderwets los. Na de uitzending van vanavond is iedereen weer unaniem en heeft opnieuw genoten. Onderstaand enkele reacties:

Vervolg?

Het huidige seizoen is alweer bijna voorbij. En dat brengt de vraag met zich mee of er een vervolg komt van De Bauers. In gesprek met Shownieuws liet Frans deze week niet veel los. Hij beweerde dat er momenteel nog niet over gesproken wordt.
Maar daarna barsten zowel de verslaggever als Frans in lachen uit. Kijkers denken daaruit te kunnen opmaken dat er een tweede seizoen gaat komen. En dat zou natuurlijk geweldig zijn. Laat een like achter voor De Bauers!

Bron: