Nick Davis is een geval apart. De vader van twee kinderen is werkloos en draagt geen cent bij aan zijn familie. Hij heeft maar liefst drie vrouwen die allemaal full-time werken. Nick noemt zichzelf een ’trophy husband’ en een koning. En een koning beweegt volgens Nick niet veel.

Nadenken en studeren

In het huishouden van Nick zijn de drie vrouwen degenen die het gezin financieel draaiende houden. Zij betalen de rekeningen, doen het huishouden en koken ook nog eens voor Nick, die zelf de hele dag bezig is met ‘nadenken’ en ‘studeren’. Meer doet hij niet, want dat kost moeite.

Zijn vrouwen April, Jennifer en Danielle zijn de hele dag van huis en moeten ‘s-avonds dus ook nog ploeteren. “Ze hebben geluk met een man zoals ik”, zegt Nick in het TLC-televisieprogramma Seeking Sister Wife.

‘Vrouwen niet slim’

Volgens Nick studeert hij de hele dag omdat zijn vrouwen niet ‘slim’ zijn. Een van de vrouwen, April, zegt: “Ik ben blij dat ik iemand thuis heb zitten die kan lezen en nadenken. Hij kan me dus vertellen over de dingen die hij heeft gelezen en heeft uitgezocht zodat ik ook weet wat het betekent.”

Dit klinkt te bizar voor woorden. Om het nog wat ingewikkelder te maken legt hij uit hoe hij überhaupt in een relatie met drie vrouwen terecht is gekomen.

Op zijn 24e kreeg hij naar eigen zeggen interesse in polygamie. Hij leerde April kennen in 2008 en negen jaar later kwam Jennifer erbij. April vond dat dat Nick nog wel een vriendin kon gebruiken en introduceerde notabene zelf de 19-jarige Danielle. En dus vormen de vier een gezin.

‘Kiezen met wie hij s*ks heeft’

De vrouwen hebben geen relaties met elkaar, alleen met Nick. Toch slapen de vier samen in één bed, waar de gelukkige man uitkiest met wie hij seks wil hebben. Nick, die al een zoon uit een vorige relatie heeft, werd vorig jaar vader van Vera nadat hij Jennifer zwanger had gemaakt.

Voor de toekomst heeft Nick nog een droom: “we overleggen of we nog een vierde vrouw aan ons huishouden moeten toevoegen. Ik ben er klaar voor!”

Bron: