Bibi Breijman is bezig aan een flinke uitmelk-tour. Het zangeresje reist stad en land af om te vertellen hoe ze met het bedrog van Waylon is omgegaan.
In haar boek is ze ook openhartig over haar seksleven. Of eigenlijk het gebrek hieraan. Want er schijnt niet veel te gebeuren tussen de lakens.

Weigerende tampeloeres

Waylon gaf zijn weigerende tampeloeres destijds de schuld van het feit dat hij Bibi bedroog. Ook had hij bezoek van ‘demonen’ in zijn hoofd. In haar boek gaat Breijman hier dieper op in.
”Hoe kon die slappe lul nou denken dat ie in deze tijd onopgemerkt zijn doorbloeding buiten de deur op gang kon proberen te krijgen?”
Bibi zoekt bevrediging bij iemand anders: ”Hij krijgt hem niet meer omhoog”

Onzeker

Bibi en Waylon zijn seksueel gefrustreerd. Door de jaren heen ging het steeds verder bergafwaarts. En nu lijkt het helemaal afgelopen te zijn.
Breijman heeft Waylon er schijnbaar heel lang niet mee geconfronteerd. ”Ik wilde hem niet onzeker maken en er tijdens mijn havermout met banaan over te beginnen. Dus we hadden het er gewoon niet over. Ja, taboes bestaan binnen je relatie.”

Waylon woest

Toen het eenmaal ter sprake kwam, ging Waylon door het lint. ”Ik kan je niet geven wat je verdient. Ik ben niets meer waard!”
Bibi onthult zelfs dat Waylon haar toestemming heeft gegeven om het met andere mannen te doen. Dat wilde ze vervolgens ook echt doen.
”Ik swipete vervolgens door mijn DM (direct messages op Instragram red.), maar ik was veel te kieskeurig. Van veel aanmeldingen in mijn inbox kreeg ik acuut smetvrees. Frustraties die eindigden in onbegrepen ruzies. Ook jankbuien, knuffels en depressies.”

Bron: