Daniëlle van ’t Schip heeft een indrukwekkend gedicht op Instagram gedeeld. Het gedicht gaat over het leven en de dood. ,,Sterven zal je ooit, maar vandaag kun je leven, doen, zien…”

Ondanks het feit dat Daniëlle van ’t Schip ernstig ziek is, blijft ze strijdbaar. Ze staat bekend om haar positieve instelling en hoewel dat gezien haar omstandigheden steeds moeilijker wordt, probeert ze nog altijd het beste ervan te maken.

‘Sterven zal je ooit’

Daniëlle heeft op Instagram een indrukwekkend gedicht gedeeld over het leven en de dood. ,,Sterven zal je ooit”, luidt het gedicht. ,,Maar vandaag, en godweet morgen, kun je leven, doen, zien. Iemand voor iemand zijn, misschien. En het verschil maken, toch, tussen onverwisselbaar uniek en om het even. Tussen dood en leven.”

Wensen

Onlangs liet Daniëlle weten dat ze niet bang is voor de dood. Maar ze is ook absoluut niet van plan om binnenkort afscheid te nemen van het leven. Ze heeft nog ontzettend veel wensen. ,,Ik had altijd de wens om honderdacht te worden”, zei Daniëlle in gesprek met Libelle. ,,Ik wil bijvoorbeeld nog zo graag oma worden, en dan nu opeens die beperkte termijn?”

Bron: