Peter Gillis is natuurlijk de grote hoofdrolspeler van het SBS6-programma Massa is Kassa. De realityserie wordt nog altijd onwijs goed bekeken en heel Nederland ziet graag hoe het tiende seizoen zónder Nicol Kremers erbij zal verlopen. Peter is bijvoorbeeld erg veel afgevallen de laatste maanden, maar houdt hij dat vol?

De gezondheidstoestand van Peter is niet altijd even goed geweest. De vakantieparkmagnaat kampt al jarenlang met een behoorlijk overgewicht wat vorig jaar voor serieuze gezondheidsproblemen gezorgd heeft. Peter kwam in het Elkerliek Ziekenhuis terecht met een suikercoma en een te lage bloeddruk: “In combinatie met de stress is dat misschien niet zo’n goede combinatie. Tja, misschien toch afvallen he? Ik word steeds dikker. Voordat je het weet dragen ze me van het terrein af en lig ik tussen zes planken.” Vorige maand liet Peter weten al ruim 20 kilo kwijt te zijn, hoe staat het er nú voor?

Peter Gillis opnieuw aangekomen?

Vorig jaar wist Peter zijn overgewicht nog af te schuiven op Nicol: “Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal.” Het blijkt dan ook dat Peter zijn eetgewoontes heeft aangepast sinds de relatiebreuk met Nicolleke. Peter liet op 20 maart, zijn 61e verjaardag, weten: “Veel van jullie was het al opgevallen. Maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt.” Iedereen die ooit overgewicht heeft gehad en heeft moeten afvallen weet dat afvallen moeilijk is, maar het vasthouden van gezond gewicht nóg moeilijker. Hoewel Peter er nog niet is met 20 kilo denken fans dat Peter weer volop aan de worstenbroodjes zit de laatste weken. Een recente foto (bovenste foto) van Peter wordt vergeleken met die van 3 weken geleden (onderste foto). Een volger zegt: “Het lijkt erop dat je de worstenbroodjes weer gevonden hebt Peter…”

Bron: