Over een weekje is het zover: André Hazes gaat voor het eerst op zichzelf wonen, zónder Monique. In Renze op Zondag vertelt de Hazes-telg er alles over.

Alleen wonen

‘Ik ga vanaf volgende week voor het eerst op mezelf wonen’, vertelt André. ‘Ik was twintig toen ik Monique leerde kennen en twee weken later gingen we samenwonen. Dus ik heb maar twee weken op mezelf gewoond en het gaat nu weer gebeuren. Ik kijk er wel heel erg naar uit.’

Eigen wasjes draaien

Wat André vooral zo leuk vindt aan het alleen wonen is dat hij ‘zelf dingen kan ondervinden’. Een voorbeeld daarvan is dat André nu ook zelf zijn was moet doen met zijn eigen wasmachine en droger. ‘Voor het eerst doe je zelf je wasjes?’, vraagt Klamer. ‘Nog niet, ze staan nog ingepakt. Maar ik ga er wel mee beginnen’, zegt Hazes lachend.

Relatie met Monique

Of André binnenkort toch weer met Monique gaat samenwonen, is nog niks over duidelijk. Wat voor de zanger in ieder geval wel duidelijk is, is dat Mo de liefde van zijn leven is. Sterker nog, hij zou ooit ook nog graag met haar willen trouwen.

Bron: