André Hazes heeft flink wat afgezegd qua optredens voor het komende half jaar. De zanger zou inmiddels optredens hebben afgezegd die voor mei volgend jaar stonden gepland. Dat zegt natuurlijk wel dat er een hoop aan de hand is in het leven van de zanger. Tot nu toe werd gezegd dat de zanger een kleine pauze nam, een kleine pauze die een half jaar zou duren.

Maar dat blijkt allemaal ietwat onderschat te zijn. Volgende maand gaat de zanger samen met zijn moeder naar Florida in Amerika. De reden daarvoor kun je hier zien. De zanger is momenteel nog bezig met een documentaire over zijn leven. Deze docu gaat precies over de huidige situatie en ook de situatie met Sarah van Soelen en de vermeende break-up is hierin meegenomen. Deze documentaire zal echter pas volgende jaar verschijnen, de vermoedens staan op maar/april. Maar dan zal nog een lange stilte volgen.

André Hazes zal even helemaal verdwijnen!

De zanger zou namelijk, op aanraden van Monique Westenberg, een hele tijd voor zichzelf nemen nadat de documentaire wordt uitgezonden. De documentaire is er namelijk een die een hoop mensen willen gaan zien en de zanger zal in die tijd dan ook iedere dag in de nieuwsbladen staan. Hierin zullen namelijk alle geruchten en verhalen die momenteel de ronde gaan getoond worden. Kortgezegd, er zal een hoop duidelijk worden. De zanger doet er dus verstandig om na de uitzending hiervan flink de tijd voor zichzelf te nemen en even buiten de media te blijven. De mogelijkheid bestaat, volgens juice-kanalen, dat de zanger pas in 2023 weer terug het podium op zal komen. Ook melden verschillende nieuwskanalen dat de zanger mogelijk weer de kliniek in zal duiken om voorgoed van zijn vermeende verslaving af te zijn. Dat Monique weer deels in zijn leven is lijkt de zanger toch aardig goed te doen. Meer over André in onderstaande video vanaf 2:46. André is trouwens niet de enige ster die momenteel het buitenland gaat opzoeken voor rust:

Bron: