Een aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen.

Maar Andre Hazes is het hier toch niet mee eens. Volgens een insider heeft Andre inmiddels meerdere malen zijn ongenoegen geuit over de gang van zaken. Hij is van mening dat Roxeanne onnodig veel onrust creëert binnen de familie en dat ze beter samen hadden kunnen werken om de erfeniskwestie op een goede manier op te lossen.

Roxeanne op haar beurt laat zich niet zomaar de les lezen en heeft laten weten dat ze het recht heeft om te strijden voor haar deel van de erfenis. De spanningen tussen de twee zijn momenteel hoog opgelopen en volgens de insider wisselen Andre en Roxeanne geen woord meer met elkaar. Andre lijkt weer duidelijk partij voor zijn moeder te hebben gekozen.

Bron: