De heren van Vandaag Inside zaten gisteren alle drie aan tafel nadat afgelopen vrijdag de bom was ontploft. Het leek er nog heel even op dat René van der Gijp gisteravond aan zich voorbij zou hebben laten gaan, maar de ruzie werd op het laatste moment bijgelegd en René schoof dus gewoon aan.

Maar Johan Derksen spuwde zijn gal gisteren toch nog over de tafel. Dit keer was niet René of Wilfred de klos, maar John de Mol. Johan vindt het namelijk belachelijk dat Stéphanie Hoogenberk is ontslagen nadat ze in een podcast zei dat ze Hélène Hendriks een blonde del en een hoer vond.

Hoewel Johan het eerst nog opnam voor Hélène een paar uitzendingen geleden is Johan van mening dat ontslag van diegene die dit heeft gezegd te ver gaat. Johan was echt woedend op John en Linda de Mol. Stéphanie schreef namelijk ook columns voor de Linda de Mol.

Johan is helemaal klaar met dat achterlijke gedoe om iemand te cancelen als die zijn mening geeft. Heb je het fragment gemist dan kun je het hieronder terugkijken.

Bron: