Abi Shenton werd op een ochtend wakker in bed en ontdekte tot haar grote verbazing dat er bruine vlekken op haar lakens, dekbedden en kussens zaten. Aanvankelijk dacht ze dat ze daarvoor verantwoordelijk was, maar toen ze haar vriend confronteerde, die nog niet zo lang geleden naar zijn werk was vertrokken, ontdekte ze dat hij de schuldige was.

Abi’s vriend had geprobeerd romantisch te zijn door chocoladesterren op haar gezicht te leggen terwijl ze sliep, maar omdat chocolade gemakkelijk smelt, was het uiteindelijk overal in het bed terechtgekomen.

“Waarom ligt het bed onder de poep?”

Hoewel Abi’s vriend zijn best had gedaan om romantisch te zijn, was de uitkomst niet precies wat hij had gehoopt. Toch was Abi er niet al te boos over en vond ze de hele situatie eigenlijk wel grappig. Ze deelde foto’s van de bruine vlekken op haar bed online en schreef “Mannen???” als onderschrift. Haar post ging viraal en kreeg veel reacties van mensen die de situatie ook grappig vonden.

Het is niet ongewoon dat partners elkaar willen verrassen met romantische gebaren en cadeaus. Helaas kan het soms misgaan en kan het romantische gebaar leiden tot onbedoelde gevolgen. In het geval van Abi’s vriend was de chocolade die hij op haar gezicht had gelegd smeltend overal terechtgekomen en had het geleid tot de vlekken op het bed. Het is belangrijk om na te denken over de mogelijke gevolgen van een romantisch gebaar voordat je het uitvoert.

Hoewel het geven van cadeaus en verrassingen meestal een taak is voor mannen, betekent dit niet dat vrouwen er niet van genieten om verwend te worden. Het is belangrijk om te onthouden dat het niet de grootte of de kosten van het cadeau is dat ertoe doet, maar de gedachte erachter. Kleine gebaren kunnen net zo gewaardeerd worden als grote gebaren, zolang ze oprecht en doordacht zijn.

Al met al was de situatie van Abi en haar vriend een grappige anekdote die nu duizenden mensen heeft vermaakt. Hoewel het cadeau van haar vriend niet helemaal uitpakte zoals hij had gehoopt, was de intentie erachter zeker liefdevol. Het is belangrijk om te onthouden dat romantische gebaren niet perfect hoeven te zijn, zolang de intentie erachter goed is.

Bron: