Nicolette Kluijver werd begin dit jaar door Privé op de gevoelige plaat vastgelegd met een onbekende man. Niet veel later bevestigde ze het heel gezellig te hebben met militair Milan. De twee vinden elkaar erg leuk maar hebben nu al te maken met een zware tegenslag.

Nicolette Kluijver vriend

In januari doken er foto’s op van Nicolette, die het gezellig had met een man in een hotellobby. Geconfronteerd met de plaatjes, bevestigde de presentatrice het inderdaad het leuk te hebben. Ze wilde alleen nog even kijken waar dat toe zou kunnen leiden.
Nicolette woonde jarenlang met haar kinderen in Bonaire. Milan moest daar voor zijn werk (Defensie) zijn. De twee liepen elkaar tegen het lijf en sindsdien is het dikke mik. Kluijver verhuisde vorige week weer terug naar Nederland en gaf bij RTL Boulevard en passant een update over haar liefdesleven. ”Het gaat heel goed tussen Milan en mij.”

Zware tegenslag

De twee hebben het dus leuk met elkaar, maar de liefdesvakantie van Milan en Nicolette is niet lekker gevallen bij Defensie. Shownieuws meldt dat Milan heeft gelogen tegen zijn werkgever. Wat hij precies heeft gezegd is niet bekend.
Wat daarentegen wel bekend is, is dat de leugen ‘grote gevolgen’ heeft voor Milan. Wat hem te wachten staat kun je bekijken bij Shownieuws.

Bron: