De vriendin van Peter Gillis heeft een nogal opvallend uiterlijk en dat komt natuurlijk door de tattoos die ze over haar hele lichaam heeft. Maar hoe zou Wendy eruit zien zonder al die plaatjes? Daar schijnen de mensen toch best benieuwd naar te zijn. En dus heeft ze besloten een metamorfose te ondergaan. En dat valt allesbehalve tegen.

Vriendin Peter Gillis

Peter en zijn vriendin zijn inmiddels bijna een jaar samen. Wendy van Hout zat vorig jaar koffie te drinken op park Prinsenmeer, toen ze Peter tegen het lijf liep. De twee klikten meteen en binnen drie maanden mocht de voormalig kermisexploitant dagelijks naast hem slapen.
Harstikke gezellig en inmiddels heeft niemand het meer over Nicol Kremers, die dat zelf jammer vindt en alle mogelijke manieren aanboort om aandacht te krijgen. Helaas, niet meer relevant. Maar goed, de vervanger van Nicolleke heeft dus besloten om haar ’tats’ eenmalig te bedekken met huidskleurige make-up. Het resultaat is verbluffend.

Misschien wel spijt

In een video die de vriendin van Peter Gillis op Instagram heeft gezet, is te zien hoe Wendy flink aan zichzelf sleutelt. Helemaal mooi is dat ze er ook nog bijschrijft dat je twee keer moet nadenken, voordat je ergens spijt van krijgt.
Of ze daarmee doelt op het pontificale inktplaatje in haar hals? Die kans is zomaar aanwezig. Volgers vinden de Brabantse moeder van vijf kinderen er in ieder geval een stuk beter uitzien zonder tattoo in haar nek. Wat vind jij ervan?

Bron: