Vienna heeft ervoor gekozen om XL-lip fillers te nemen en klaagt nu dat ze niet goed meer kan eten en drinken. Op haar TikTok pagina geeft ze antwoorden op vragen die mensen aan haar hebben. Een veel voorkomende vraag is of ze er geen last van heeft met eten en drinken, maar dat heeft ze dus wel.

Lip fillers

Vrouwen kunnen ervoor kiezen om lip fillers te nemen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Met de fillers kunnen ze hun lippen meer volume geven. Vollere lippen geven het gezicht een zachtere en meer sensuele uitstraling. Daarnaast zorgt het ervoor dat je een jongere uitstraling hebt.

De fillers zijn meestal op basis van Hyaluronzuur, maar worden tegenwoordig ook met eigen vet gezet. Ze worden in de lippen gesptoten door een cosmetisch arts, dus je hoeft er niet voor naar het ziekenhuis. De ingreep is in een mum van tijd gebeurt en kan makkelijk en pijnloos gedaan worden met een lokale verdoving. In het geval van Vienna, heeft ze het meerdere malen laten doen.

De arts kan de hoeveelheid en plaatsing naar wens aanpassen zodat de gewenste vorm ontstaat. Voor Vienna boeide dat niet zo veel, ze wilde ze gewoon zo groot mogelijk. Zelf is ze er erg blij mee, en is ze ook zeker niet van plan om al te stoppen met ingrepen. Het enige minpuntje dat ze kan bedenken is dat eten lastiger is. Dat mensen er een mening over hebben, boeit haar niets.

De beelden

In de beelden hieronder is te zien hoe gigantisch groot haar lippen zijn gemaakt. Ook kun je zien hoe ze een koekje moet eten en water drinkt. Liever zij dan ik in ieder geval! Ze heeft er inmiddels een flinke carrière op een bekend volwassenenplatform aan over gehouden.

Bron: