Roy Donders heeft bekendgemaakt de bevalling van zijn vriendin Michelle te hebben verpatst aan een televisiezender. Dat heeft hij op sociale media laten weten.

Winkeldiefstal
We weten niet of Roy en Michelle geld nodig hebben. Wel zijn de twee onlangs nog betrapt op winkeldiefstal (iets dat Roy ontkent maar medewerkers van Jumbo keihard bevestigen), dus in dat opzicht verbaast het ons niet eens dat hij intieme beelden van zijn vriendin verkoopt.

De partij die de bevalling heeft gekocht, is televisiezender TLC. Het is niet bekend hoeveel er is betaald, maar er zal ongetwijfeld goed geboerd worden.

Geen blurbaby
Wat je vaak ziet op Instagram, is dat bekende Nederlanders het gezichtje van hun baby onherkenbaar maken. Roy en Michelle kiezen er voor dat de eerste twee a drie jaar niet te doen.

”De eerste jaren verandert een baby nog zóveel. Je herkent een kind van zes niet meer als die baby van drie weken oud, dat is dan een totaal ander kind”, legt Roy uit die een voorbeeld wil nemen aan Andre Hazes en Monique Westenberg. Zij posten wel foto’s van Dre, maar brengen hem niet herkenbaar in beeld.

Bron: