Robert Doornbos en zijn echtgenote Chantal Bles beleven momenteel een idyllische huwelijksreis op de Malediven, vergezeld door hun kinderen. Zoals velen doen wanneer ze zich in een paradijs bevinden, delen ze graag beelden van hun prachtige bestemming op sociale media. Op een gegeven moment filmde Doornbos echter per ongeluk een moment waarop Chantal zonder haar bikinitopje vanuit de hotelkamer naar het privézwembad en vervolgens naar de zee liep.

Deze video, waarin ook haar voorkant te zien was, werd gedeeld via zijn Instagram-verhaal. Hoewel Doornbos de video later verwijderde, is het moeilijk om iets dat eenmaal op internet heeft gestaan, volledig te verwijderen. Een opmerkelijke situatie, maar uiteindelijk gaat het slechts om een licht ongemakkelijk moment: een onbedoelde blootstelling van een tepel. Maar nu ben je in ieder geval weer bijgepraat over wat er zich afspeelt.

Vorig jaar was er al wat ‘sappige’ informatie over Robert Doornbos naar buiten gekomen, toen Yvonne Coldeweijer beweerde dat Doornbos zijn vrouw Chantal meerdere keren had bedrogen en een affaire had gehad met Sarah van Soelen, de voormalige partner van André Hazes. Zowel Robert als Chantal reageerde niet op deze geruchten tot aan hun huwelijksdag. Tijdens hun bruiloft liet Chantal weten dat deze roddels haar hadden geraakt, wat door Aran Bade werd bevestigd tijdens een uitzending van RTL Boulevard.

Voormalig autocoureur Robert Doornbos en zijn vriendin Chantal Bles genieten momenteel van een vakantie, hoewel de precieze locatie niet duidelijk is. Afgaande op de aanwezige palmbomen en zand, zou het kunnen dat ze zich in een tropische omgeving bevinden. Echter, Doornbos lijkt niet zo bedreven te zijn in het omgaan met technologie als hij is met auto’s. Hij deelt regelmatig foto’s van hun vakantieoord op sociale media, zonder zich bewust te zijn van de inhoud van de beelden. Zo plaatste hij per ongeluk een foto waarop zijn vriendin te zien was met ontblote borsten. De foto stond enige tijd op zijn Instagram-verhaal voordat het werd opgemerkt en verwijderd.

Bron: