Peter Gillis is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege zijn breuk met Nicolleke en al het geklets daarover. Er is echter natuurlijk werk aan de winkel. Het park in Petertje gaat deze maand weer open. Dat moet Peter op social media hebben aangekondigd: “Weet jij in welk park ik zit? Alle Oostappen vakantieparken gaan op 24 maart weer open en natuurlijk doe ik voor die tijd mijn rondje. Ik kijk er nu al naar uit weer het volle park. Funpark! Oh ja…het is natuurlijk Park Hengelhoef, een geweldig park voor gezinnen die de Belgische grens oversteken.’ Peter’s park stond de laatste jaren echter bekend als vies, vervallen en zelfs gevaarlijk. Daarom hielden Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat een poll om verhalen van medewerkers en bezoekers te verzamelen.

Zoveel verhalen over Peter Gillis!

Het eerste verhaal is het verhaal dat we vaak over Peter horen. Een oud-medewerker: “Heeft af en toe bij Prinsesnmeer gewerkt (2015 – 2019). Peter zat vaak aan de bar met nette jonge dames, zelfs jonger dan Nicolek. Verder geen bewijs, maar die gingen vaak naar Peter nadat ze in de barcabine hadden rondgehangen.

Ik denk dat saucijzenbroodjes heel goed bij elkaar passen. Minder grappig waren de verhalen van andere bezoekers en ex-medewerkers. Behalve verhalen over de vervallen en vuile huizen in zijn park, werd er gezegd dat veel van het personeel bang waren voor Peter. Zo erg zelfs dat velen zich ziek meldden. toen ze wisten dat Peter zou komen Meer bizarre verhalen hier:

Bron: