De geruchtenmolen draait op volle toeren rond Marco Borsato die deze kerst niet met Leontine, maar met een blonde dame genaamd Sanne vierde. Sanne die blijkbaar meer is dan een goede vriendin van Marco zorgde voor opschudding door foto’s van hun gezamenlijke kerstviering te delen op Instagram.

Op Instagram was te zien hoe Marco samen met Sanne en haar kinderen alsook Marco’s zoon Luca kerst vierde. De foto’s toonden een feestelijk gedekte kersttafel waarbij de aanwezigheid van Marco onmiskenbaar was.

Het gerucht dat Marco aan het daten is gaat al een tijdje rond. Yvonne Coldeweijer deelde eerder een foto waarop Marco met een onbekende blonde vrouw op weg was naar Vlieland. Deze toen onbekende vrouw was dus deze Sanne.

Uit eerdere ontmoetingen blijkt dat Marco en Sanne elkaar al langer kennen. Zo werden ze eerder dit jaar al samen gezien tijdens een etentje. Dit leidde tot nieuwsgierige vragen en speculaties over de identiteit van de mysterieuze dame. Maar nu is het dus duidelijk wie deze dame is. Het is de vraag of Marco ook zo blij is met de foto’s die Sanne heeft gedeeld. Op de foto’s lijkt het namelijk of Marco niet door heeft dat er foto’s worden gemaakt.

Hieronder de foto die Sanne deelde met Marco zijn rug rechtsonder op de foto:

Bron: