Lang Leve de Liefde is terug op televisie en zorgt weer voor vermaak. Hoewel de opvallende persoonlijkheid Yordi in de spotlight staat, blijken ook Wijjo en D!ck indruk te maken.

Ze hebben al flink wat spanning opgebouwd op de bank, maar lijken nu een stap verder te gaan.

De twee opmerkelijke deelnemers zouden niet misstaan in de omgeving van Walter uit B&B Vol Liefde, maar gelukkig hebben zij een sterke connectie gevonden.

Ze hebben elkaar snel in de greep gekregen en dat ging verder toen ze samen in de jacuzzi zaten. Vooral Wijjo neemt hierin het voortouw.

Met een glimlach vraagt ze: “Vind je het leuk om hier met mij te zijn?”

D!ck geeft aarzelend aan dat hij nog niet helemaal zeker weet hoe hij zich voelt.

Hij benadrukt dat ze elkaar soms niet helemaal begrijpen.

Wijjo trekt zich hier weinig van aan en besluit hem een kus op zijn mond te geven, waarop D!ck positief reageert. Dit moedigt Wijjo aan om een volgende stap te zetten.

Ze stapt uit de jacuzzi en nodigt D!ck uit om samen onder de douche te gaan.

Wat er precies onder de douche zal gebeuren, lijkt niet geschikt voor openbare media. De vraag rijst hoeveel van dergelijke int!eme momenten het programma zal tonen.

Eerder ontstond kritiek van kijkers over te veel expl!ciete beelden in het programma, wat mogelijk te maken heeft met het uitzendtijdstip.

Hoewel voorheen dit soort situaties vrij regelmatig werden getoond, blijft het dit seizoen afwachten hoeveel er daadwerkelijk wordt uitgezonden.

Bron: