Jutta Leerdam is plotseling dagelijks onderwerp van gesprek bij de welbekende Juicekanalen van Nederland. De schaatsster is namelijk gekoppeld aan de wereldberoemde Jake Paul. Echter kan Nederland nog steeds genieten van haar vakantiekiekjes in Miami.

Leerdam is na haar meest recente toernooi even er tussenuit geknepen naar het zonnige Miami. De koningin van de schaatsbaan is daar echter niet zonder reden heen gegaan. Leerdam wordt al langer gekoppeld aan wereldster en influencer Jake Paul, het broertje van Logan Paul. Mocht je beide niet kennen dan nemen we je het niet kwalijk. Met een gezamenlijk geschat vermogen van ruim 72 miljoen zijn het geen kleine visjes. Het toeval wilde dat Jake ook naar Miami is vertrokken rond die tijd. De juicekanalen ervan overtuigd dat de twee aan het daten waren. Niet veel later verschenen er beelden van Jutta en Jake die samen een club binnengaan en even later weer samen vertrekken.

Jutta Leerdam zet persoonlijk like-record op Instagram!

We kunnen er nu dus wel vanuit gaan dat Jake en Jutta een setje zijn. De twee zijn inmiddels al vaker dan eens met elkaar gespot waarbij de twee elkaar hand op elkaars been hebben liggen. Het is nu natuurlijk hopen dat Jutta haar schaatscarrière nog even niet opgeeft voor de ‘glitter en glamour’ in Amerika. Jutta zal binnenkort weer naar Nederland moeten komen om haar trainingen en wedstrijden voort te zetten. Het is dus goed mogelijk dat Jake regelmatig naar Nederland komt om haar te bezoeken, mocht deze prille relatie uitlopen tot iets serieus. Een voordeel van de relatie is wel dat Jutta veel in de zonnige oorden van Amerika verblijft. Sinds haar vertrek naar Miami stroomt haar feed op Instagram namelijk over van de zonnige strandkiekjes. En die lijken in de smaak te vallen bij haar miljoenen volgers. Haar laatste foto levert 340.000 likes op in 12 uur:

Bron: