Schaatster Jutta Leerdam gooit een kleine throwback het internet op van haar vakantie met haar zussen vorig jaar. Dit zijn vooral bikinifoto’s in het zonnetje, waar Jutta op straalt. Ze is de beste 1.000-meterschaatsster van het seizoen, maar poseren kan de Hollandse schone ook wel. En dit doet ze het liefste in bikini’s die zo weinig mogelijk huid bedekken.

Favoriete foto’s

Bij de foto schrijft Leerdam: ‘Enkele van mijn favoriete foto’s die ik vorig jaar niet heb gedeeld van onze zusjesreis’.

Relatie

Haar liefje, de Amerikaanse Yoububer Jake Paul, heeft toch maar geluk. Afgelopen Maart, na haar welverdiende strandvakantie in het Mexicaanse Tulum, was Jutta weer terug in Miami waar ze samen met hem een evenement bezocht. Vanaf toen waren de twee onafscheidelijk en konden ze geen genoeg van elkaar krijgen; in real life en online. Dit had voor Jutta echter ook heftige consequenties: doordat Jake in Amerika een berucht figuur is werd de schaatster overspoeld met haatberichten en commentaar sinds ze officieel een koppel zijn. Ook heeft ze een daadwerkelijke politieknop die ze achter de hand moet houden voor het geval dat de boel uit de hand loopt.

Onbekommerd

Gelukkig lijkt deze hele situatie ondertussen al een beetje bedaard. Vier maanden later is het stel nog altijd gelukkig samen, en lijkt de bevolking dit ook al redelijk geaccepteerd te hebben. Zo kan de schaatster gelukkig onbekommerd blijven ronddrentelen op het strand.

Bron: