Jan deelde recentelijk een prachtige foto van Liza, stralend in een bikini. Zij genieten momenteel in het zonnige Marbella.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Marbella

Vorig jaar maakte Jan bekend dat hij en Liza een nieuwe woning hebben gekocht in Marbella. De verbouwing is te volgen via het Instagram-account Casa Herrero Marbella. Jan en Liza nemen ruim 10.000 volgers mee in dit avontuur en het begint nu echt ergens op te lijken. De villa wordt echt prachtig.

Prachtige foto

Jan Smit en Liza genieten momenteel van een ontspannen tijd in het zonnige Marbella. Jan deelde recentelijk een prachtige foto van Liza, stralend in een bikini. Het is duidelijk dat ze genieten van de warme zon, het verfrissende water en elkaars gezelschap, te midden van de prachtige omgeving van Marbella. Je ziet de foto hier.

Bron: