Lang Leve de Liefde is natuurlijk hét programma om jouw prins of prinses op het witte paard te vinden. Het kan er soms een tikkeltje tam aan toe gaan, maar met een drankje op in de hottub krijgen wij als kijkers soms ook behoorlijk pikante beelden te zien.

In LLDL krijg je 24 uur de kans om jouw blind date te leren kennen. Tijdens deze eerste 24 uur kun je van alles met elkaar doen, zoals een spelletje, samen koken of lekker een paar biertjes of wijntjes achterover slaan. Het is voor veel van de deelnemers best een spannende ervaring. Er staan immers de hele dag meerdere camera’s op je gericht. Je kunt dus niets doen of zeggen zonder dat half Nederland daar gewoon alles van mee krijgt. Om de tongen wat losser te krijgen heeft het programma een paar dingen bedacht waardoor je die camera’s in een mum van tijd vergeet.

Het wordt heet in de hottub van Lang Leve de Liefde

We zien wel vaker dat de combinatie van drinken en de warmte van een hottub voor mooie momenten kan zorgen. Het versterkt het gevoel dat je krijgt van de alcohol en mensen doen en zeggen dan nog weleens rare dingen. We hebben al menig deelnemers onwel zien worden door deze combinatie. De jongen uit de volgende video heeft waarschijnlijk een weddenschap met zijn vrienden verloren. Wanneer het stel besluit om in de hottub te springen komt er namelijk een zogeheten ‘mankini’ tevoorschijn die je misschien wel kunt kennen van Borat. Een soort bikini, maar dan voor mannen. In het begin besluit de jongen om zijn zwembroek nog even aan te houden. Maar op aandringen van zijn date wordt ook de zwembroek uiteindelijk uitgetrokken. De dame in kwestie houdt het in ieder geval niet meer terwijl hij met haar in de hottub zit: “Ik krijg het zó heet van jou!

Bron: