Fulvio had 150 operaties nodig om van man naar de vrouw uit zijn dromen te gaan. Anno 2024 kijkt niemand meer op van ‘afwijkende’ voorkeuren. De keuze is reuze en de mogelijkheden om je dromen of gevoel na te jagen zijn eindeloos.

150 operaties

Fulvio, die nu door het leven gaat als Fulvia, was een man die het leven op 40-jarige leeftijd besloot om te gooien. De afgelopen 15 jaar heeft hij, of nu eigenlijk ze, aan haar lichaam gewerkt.

De 41-jarige man had in 15 jaar 150 operaties nodig om van Fulvio naar Fulvia te gaan. Daarmee is ze nu een 56-jarige dame. Ze wist op vijftienjarige leeftijd al dat ze eigenlijk een vrouw was, maar besloot pas veel later om de transitie te maken. Op het moment dat de keuze gemaakt werd, was Fulvia samen met haar partner Marisa.

Mannelijk gedrag

Voordat Fulvia de veranderingen onderging, was ze een macho man. Ze dronk bier, reed in een Amerikaanse 4×4 en probeerde zich als macho man te profileren. Ze deed er alles aan om het te onderdrukken, maar uiteindelijk werd het haar te veel. Ze besloot het aan haar vrouw te vertellen, maar die begreep al snel dat ze haar Fulvio moest steunen.

In eerste instantie vond Marisa het erg lastig, maar uiteindelijk maakte ze de conclusie dat ze het innerlijk belangrijker vindt dan het uiterlijk. Inmiddels is de spanning weg, en leven ze als zussen.

Steunende omgeving

Je zou zeggen dat Fulvia een omgeving heeft die haar steunt, maar niets is minder waar. Ze komt uit een religieuze familie en haar ouders staan dan ook niet achter de keuzes die ze gemaakt heeft.

Gelukkig hebben haar broers haar wel geaccepteerd zoals ze is. Ze hebben wel nog geprobeerd om haar om te praten, maar toen ze zagen hoe zeker ze van haar zaak was, zijn ze haar gaan steunen.

Bijna blij

Inmiddels heeft Fulvia 150 operaties gehad, die samen goed zijn voor zo’n €80.000,-. Je zou zeggen dat je voor zo’n enorm bedrag al aardig ver komen bent, maar ze is nog steeds niet helemaal blij met zichzelf.

Ze is vastberaden om de vrouw uit haar dromen te worden en daar is nog wel het één en ander voor nodig. Fulvia heeft op dit moment nog steeds haar mannelijke pretstok, dus die zal er sowieso nog af moeten om bij het ideale plaatje te komen.

Bron: