Op Instagram deelt topmodel Doutzen Kroes een nieuwe foto, samen met haar prachtige dochter.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is een Nederlands model en actrice. Ze begon haar carrière als model op 18-jarige leeftijd en werd al snel een van de meest succesvolle modellen ter wereld. Ze is de trots van Nederland!

Al jaren is Doutzen heel erg gelukkig met haar man: Sunnery James. De tortelduifjes stapten in 2010 in het huwelijksbootje en zijn samen de ouders van twee prachtige kinderen. Zoon Phyllon en dochter Myllena.

Gezin

Dat topmodel Doutzen Kroes en dj Sunnery James samen knappe kinderen zouden krijgen, was vroeger al te voorspellen. Hoe die kinderen er dan uiteindelijk uit kwamen te zien natuurlijk niet. Het stel deelt niet heel veel foto’s van hun kinderen en al helemaal niet met hun gezicht in beeld. Tot afgelopen week!

Prachtige dochter

Doutzen is natuurlijk apetrots op haar twee kinderen en afgelopen week deelde ze dan ook een zeldzame foto, samen met haar prachtige dochter Myllena. Op het vrolijke kiekje dragen moeder en dochter allebei een hoed versierd met bloemen. Zo te zien hebben de twee de grootste lol samen.

Myllena is net zo mooi als haar moeder en het kan dan ook niet anders dat de kleine meid later opgroeit tot een waanzinnig model. Wij zijn alvast fan!

Bron: