Sylvie Meis en Rafael van der Vaart hebben samen zoon Damián. Damián is 16 jaar en inmiddels heeft hij ook een knappe vriendin. Benieuwd hoe zij eruitziet? Dat zie je hier!

Het huwelijk van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
In 2003 kreeg de knappe Sylvie Meis een relatie met Rafael van der Vaart. Na twee jaar besloten ze in het huwelijksbootje te stappen en samen kregen ze zoon Damián. In 2013 maakten Sylvie en Rafael een einde aan hun huwelijk en besloten ze te scheiden. Rafael werd weer gelukkig met Estavana en Sylvie leerde Niclas Castello kennen. Zij trouwden, maar ook dit huwelijk wilde niet slagen. Sylvie maakte kort geleden bekend te gaan scheiden van Niclas.

De schoondochter van Sylvie Meis
De opvoeding van Damian doen Sylvie, Rafael en Estavana samen. Sylvie heeft een goede band met hen. Het is wel zo dat de familie helaas ver van elkaar woont. Sylvie woont in Duitsland en Damián woont bij zijn vader in Denemarken. De tijd die Sylvie heeft met haar zoon heeft, is dan ook extra belangrijk voor haar.

Damián is nu 16 jaar en is net zo goed in voetballen als zijn vader. Hij staat onder contract bij Esberg jf en voetbalt nu ook voor het jongerenelftal van Nederland. De knappe zoon van Sylvie en Rafael heeft nu ook een knappe vriendin, Laerke. Met haar is hij al een tijdje samen. Sylvie is een trotse schoonmoeder en deelt zo af en toe wat schatigge kiekjes samen met Laerke. Wat een knappe vriendin heeft Damián!

Bron: