Jade Anna van Vliet heeft na de breuk met Gio Latooy een nieuwe liefde gevonden. Volgens Yvonne Coldeweijer gaat het om déze bekende voetballer…

Jade Anna en Gio, hét sterrenkoppel onder de jeugd, maakten in september bekend een punt te zetten achter hun relatie. Jade gaf Gio ‘misschien niet altijd de liefde terug’ die hij haar gaf, was de verklaring waar fans het mee moesten doen. Hoewel de twee de breuk in tranen bekendmaakten, zijn die tranen inmiddels opgedroogd. Jade heeft namelijk een nieuwe liefde.

Bekende voetballer

,,Het gaat al een tijdje rond, maar ik heb het nu door een inside spion persoonlijk bevestigd gekregen”, schrijft Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Jade Anna is aan het daten met voetballer Kenneth Taylor!”

De twee waren vorige week samen een weekendje weg naar Antwerpen. ,,Kenneth is volgens spionnen echt een goede jongen, dus dit lijkt me een enig setje”, aldus Coldeweijer. ,,Jade heeft overigens gisteren de hele familie van Gio ontvolgd. Waarschijnlijk omdat ze zo aan de haal gaan met die nieuwe rebound vriendin van Gio. Thank you, next!”

Gio Latooy

Want niet alleen Jade, maar ook Gio heeft een nieuw liefje: de 21-jarige Lynn Hermanussen. Gio laat er geen gras over groeien en heeft zijn nieuwe vriendin meteen voorgesteld aan de kijkers van zijn vlog. Al snel kreeg Yvonne veel vragen over de nieuwe vriendin van Gio. ,,Op haar Instagram staan namelijk nog steeds foto’s van haar met een gozer. Heeft Lynn niet al een relatie? Uiteraard ben ik even gaan speuren en heb ik gehoord van spionnen hoe dit zit.”

‘Gedumpt via Whatsapp’

Gio en Lynn hebben elkaar in Frankrijk ontmoet. ,,De meid heeft voor ze naar Frankrijk vertrok, waar ze wist dat ze Gio zou gaan zien, haar relatie van acht jaar ‘op pauze’ gezet”, schreef Coldeweijer. ,,Voor haar vriend kwam dit nogal onverwachts en hij dacht dat het wel goed zou komen. Eenmaal daar is ze vol voor Gio gegaan. Toen ze terugkwam heeft ze haar vriend gedumpt met een berichtje via Whatsapp.”

Bron: