Dat Danny de Munk een behoorlijk welgevormde dochter heeft, is bij de meeste mensen wel bekend. In 2019 deed de zanger mee met het programma Dance Dance Dance, waarna al snel duidelijk werd dat niet hij maar zijn dochter Bo degene is met losse heupjes.

De 25-jarige Bo heeft ooit een dansopleiding gevolgd en daar kan pa gewoonweg niet tegenop als man van boven de vijftig. Geen schande, Danny (53), sommige meeste kerels van jouw leeftijd breken al een heup als ze van de bank naar de koelkast waggelen om een nieuw biertje te pakken.

Bo in badpak en bikini

Het Dance Dance Dance-avontuur is al weer wat jaartjes achter de rug, maar met Bo gaat alles uitstekend, als we haar Instagram-pagina mogen geloven. De inmiddels 25-jarige dame slingert zo nu en dan een fotootje online, bijvoorbeeld wanneer ze in bikini of badpak bij een watertje in de buurt is.

Nee, dat heeft natuurlijk totaal geen nieuwswaarde, los van het feit dat Bo er picobello uitziet en ervan houdt om voor een camera te huppelen dan. Maar wie zijn wij om jullie de beelden te onthouden?

Danny in rustiger vaarwater

Vader Danny bevindt zich inmiddels gelukkig weer in rustig vaarwater. De BN’er kwam enkele jaren geleden in opspraak nadat hij beschuldigd werd van verkrachting. De beschuldiging kwam van iemand met wie hij samenspeelde in Ciske de Rat De Musical. Danny ontkende direct en gaf aan te zullen ‘vechten als een leeuw’.

Uiteindelijk hoefde De Munk niet voor de rechter te komen omdat justitie de zaak seponeerde. En ook de tegenaangifte tegen de vrouw voor smaad en laster, het doen van een valse aangifte en meineed werd geseponeerd. Kortom, een hoop beschuldigingen over en weer, maar uiteindelijk werd er niemand veroordeeld.

Danny pakte daarna de draad weer op, doet optredens en vermaakt zich verder als BN’er in tv-programma’s zoals Het Perfecte Plaatje Op Reis.

Bron: