Daniëlle uit Breda is een vrouw die anders is dan anderen. Ze is dol op zogenaamde body-modificaties en laat dus geregeld aan zichzelf sleutelen. De meeste mensen fronsen hun wenkbrauwen wanneer ze ‘Daan’ aanschouwen, maar sommigen vinden het schitterend.

Daniëlle uit Breda

De reis van Daniëlle begon op 17-jarige leeftijd. Toen liet ze twee vleugels boven haar achterwerk tatoeëren. Sindsdien kent Daniëlle geen rem meer en de grens wordt steeds iets verder opgerekt. Zo liet ze al inkt spuiten in haar oogballen, die zwart van kleur zijn.

Ook heeft Daniëlle hele lappen huid laten verwijderen. Dat heeft ze niet zomaar gedaan, maar in een patroon. Daniëlle wil namelijk op een buitenaards wezen lijken en het littenkenweefsel op haar borst moest daarom groeien in de vorm van een alien.

Dat was nog niet genoeg. De ‘dame’ uit Breda wandelt ook rond met een gespleten tong, implantaten in haar voorhoofd en met geslepen tanden. Haar tong is trouwens ook nog getatoeëerd, en haar neus heeft ze gewoon weg laten halen. Want die heeft ze niet nodig.

Tandvlees

De vraag is waar Daniëlle gaat stoppen. Vermoedelijk zijn er nog wel wat dingetjes te bedenken die anders kunnen. Ze zou bijvoorbeeld nog wat vingers kunnen laten weghalen, of misschien een been. Aan Daniëlle te zien maakt het haar allemaal weinig uit.

Dat blijkt wel uit haar nieuwste ‘behandeling’. Gisteren heeft de Brabantse haar tandvlees vol laten spuiten met inkt. Het is wellicht niet de bedoeling, maar het ziet eruit alsof dat aan het rotten is. Dat is toch niet helemaal wat je wil bereiken als je zo’n ingreep laat uitvoeren.

Maar goed, er zijn dus mensen dit dit hartstikke mooi en artistiek vinden. Wat vind jij ervan? Laat het weten in de reacties!

Bron: