Het is geen verrassing dat er bij Lang leve de liefde geregeld ongemakkelijke momenten voorkomen. Als de deelnemers niet zelf zorgen voor ongemakkelijke momenten, dan zorgen de makers van het programma er wel voor met het vragenspelletje.

Olaf en Rebecca

Deze week maken we kennis met Olaf en Rebecca. Op het eerste opzicht een leuke match en de kennismaking verliep soepel.

Ze lijken best wel wat gemeen te hebben, totdat het moment van de vragenronde komt. Op dit moment merk je direct dat ze toch een stukje van elkaar verschillen. Olaf is erg open op televisie over zijn seksleven, terwijl Rebecca liever niet over intieme zaken praat. Als Olaf vraagt of ze meer van hard of zacht houdt, probeert ze het een beetje in het midden te houden.

Olaf wil er niets in hebben

Olaf vertelt graag over zijn intieme wensen. Hij vertelt ook alvast direct dat hij er geen vinger in wil hebben. “Sommige mensen vinden het lekker om er iets in te krijgen, maar voor mij hoeft dat zeker niet.”

Hij vertelt verder: “Qua kinky level zit ik van een op tien op een acht”. Rebecca kan alleen ongemakkelijk lachen en weet niet meer wat ze moet zeggen. Ze wil het liefste zo snel mogelijk vluchten uit de situatie.”

Olaf heeft inmiddels ook door dat het niet echt het favoriete gesprek is van Rebecca. “Zullen we maar snel naar de volgende vraag gaan?”. Rebecca springt nog net geen gat in de lucht. Waar zijn de tijden gebleven dat er op een eerste date gevraagd werd naar hobby’s of zo.

Bron: