Wendy van Dijk reageert behoorlijk ongemakkelijk wanneer ze een vraag krijgt over de kerstdagen. Ze somt alle namen op die bij haar aan tafel komen zitten, maar lijkt iemand te vergeten. ,,Ze noemt één naam niet en dat is die van Erland.”

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er donkere wolken boven het huwelijk van Wendy en Erland hangen. De twee worden al lange tijd niet meer samen gezien en Story ontdekte dat Erland een appartement in Rotterdam heeft gekocht.

‘Wendy noemt Erland niet’

Beiden zwijgen over de situatie, dus besloot Shownieuws aan Wendy te vragen wie er met kerst allemaal bij haar aan de tafel zitten. ,,We hebben inmiddels natuurlijk een gigantisch groot gezin, dus alles en iedereen. Dat zijn de kinderen, dat is aanhang, dat zijn de oma’s, de opa’s zijn er beiden helaas niet meer…”, zegt Wendy. Waar gaan ze het vieren? ,,Thuis gewoon, of in Nigtevecht, of misschien wel in een restaurantje.”

Volgens Guido den Aantrekker is de reactie van Wendy veelzeggend. ,,Voor de goede verstaander: er is één naam die ze niet genoemd heeft en dat was die van Erland”, zegt hij in Shownieuws.

Huwelijkscrisis

Het is niet de eerste keer dat Wendy en Erland in een huwelijkscrisis zitten. In 2019 verklaarden ze dat ze regelmatig in verschillende huizen woonden. ,,Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt”, zeiden ze destijds in gesprek met het AD.

Bron: