Het was een bewogen jaar voor Tino Martin. De zanger werd meerdere keren beschuldigd van dronkenschap tijdens zijn optredens, wat later bevestigd werd door zijn vriend Dries Roelvink. Het lijkt erop dat Tino niet heeft geleerd van zijn fouten, want hij zou opnieuw dronken op het podium hebben gestaan. Er zijn ook filmpjes uitgelekt waarbij Tino volgens velen “vals als een kraai” zingt en mensen zeiden dat hij dronken op het podium stond. Tino ontkende dit, maar onlangs verklapte Dries Roelvink dat de zanger inderdaad een aantal keren te diep in het glaasje had gekeken.
Minder vertrouwen
“Ik heb het er weleens met hem over gehad”, begon Dries zijn verhaal in het weekblad Weekend. “Nadat hij twee keer dronken op het podium stond, heb ik gezegd: ‘Kijk uit. Probeer niet te drinken vlak voordat je het podium opgaat.’ Volgens Dries kan Tino het goed verbloemen. “Zijn team moet echt goed kijken of hij iets heeft gedronken. Ze moeten wel oppassen dat het niet nog een of twee keer gebeurt, want dan krijgen klanten minder vertrouwen in een boeking.”
‘Dronken en zong alleen Engels’
Toch blijkt Tino nog steeds niet te hebben geleerd van zijn fouten. Hij mocht optreden in Madero Ocean Club op Curaçao en de bezoekers waren absoluut niet tevreden over de zanger. In een gesprek dat is gekomen bij Juicechannel klaagt een bezoeker over het optreden. “Hij was dronken, niet normaal”, schrijft de bezoeker. “Hij was helemaal niets. Hij zong alleen Engels en liedjes van anderen. Hij kon amper lopen.”

Bron: