Een moeder heeft de nodige ophef veroorzaakt door te bekennen dat ze haar adoptiedochter ‘niet zo leuk’ vindt en er vanaf wil. De vrouw heeft ook een biologische zoon en dochter, waarvan ze naar eigen zeggen meer houdt dan van het kind ‘van iemand anders’.

Adoptie

De vrouw schrijft het populaire forum Reddit het volgende: ”Jaren geleden, voor de geboorte van mijn eerste zoon, kreeg ik te horen dat het moeilijk zou worden om zwanger te raken. Mijn man ik kozen voor IVF en uiteindelijk is onze zoon daaruit geboren.”

Een paar jaar later besluit het koppel dat ze nog een kindje willen. Ze zijn echter niet bereid om opnieuw door het traject te gaan, iets dat tijdrovend en duur is.

”Daarom hebben we besloten om te adopteren. We kozen voor een prachtig meisje wiens ouders te jong waren om voor het kind te zorgen.”

Vrouw vindt adoptiedochter niet leuk: ”Ik haat haar”
Ik hield veel van haar, maar heb nooit dezelfde gevoelens gehad die ik voel bij mijn zoon. Ik voel me nu een soort babysitter die op het kind van iemand anders past.”

Geen connectie

De moeder schrijft dat ze er al jarenlang alles aan probeert te doen, maar dat ze er niet in slaagt om een connectie te maken. ”Vier jaar geleden raakte ik per ongeluk zwanger van een meisje. Dat heeft ervoor gezorgd dat de relatie met het adoptiekind nog slechter is geworden.”

”We waren zo verrast dat ik toch zwanger kon worden. Tijdens de zwangerschap gierden de hormonen door mijn lijf en toen begon ik mijn adoptiedochter echt te haten.”

”Ik begon te denken dat als ik gewoon even had gewacht, ik haar helemaal nooit had hoeven adopteren. Toen mijn dochter werd geboren voelde het goed.”

Spijt van

De vrouw schrijft dat ze een fantastische band heeft met haar biologische zoon en dochter, maar dat ze niet weet wat ze met het geadopteerde meisje aan moet. ”Ik vind het zelf ook vervelend, maar ik zie haar niet als onderdeel van onze familie. Had ik haar maar nooit geadopteerd.”

Bron: