Thomas Berge en Elianne Zweipfenning zijn officieel uit elkaar. Afgelopen zaterdag bracht Juicechannel dat gerucht als eerst. Een dag later bevestigde Elianne de breuk en stelde dat Thomas een ander had. Nu deelt Elianne meer informatie over wat hij exact heeft gedaan.

Thomas Berge relatie

Vooropgesteld deden de twee aan de buitenwacht voorkomen alsof ze dolgelukkig waren met elkaar. Thomas en Elianne kregen in januari nog een dochtertje samen. Wat niet veel mensen wisten was dat het al tijdens de zwangerschap niet goed zat.
Zo ging het koppel in relatietherapie in een poging hun gezin te redden. Het is Thomas die uiteindelijk niet met Elianne door wil. Via Instagram liet hij gisteren weten dat hij ‘veel respect’ voor haar heeft, maar dat zij toch de ware niet is voor hem. De zanger benadrukte dat er geen andere vrouw in het spel was, of is. Elianne laat weten dat Thomas wel degelijk is vreemdgegaan.

Eenzaam en achtergelaten

Tegen Shownieuws vertelt Elianne dat ze ‘compleet verrast en overweldigd’ was door de breuk. Ze kon alleen maar huilen en voelt zich ‘eenzaam en achtergelaten met twee jonge kinderen’. De jongste is pas 2 maanden oud.
Elianne plaatste zondag een bericht waarin ze God vroeg of hij bedriegers wil zegenen met bedriegers. In een reactie op een volger schreef ze dat er ‘een vrouw is waarmee Thomas vreemdgaat’. Als Shownieuws haar daar op aanspreekt, verklaart ze wat hij echt heeft gedaan.
Er blijkt geen fysiek contact te zijn (geweest) met een andere vrouw. ”Hij had op zondag (een dag na de breuk) al ‘dirty talk’ met andere vrouwen. Hij wilde zijn kleren zelfs uittrekken.” Voor Elianne is dat ontrouw, omdat de twee nog een geregistreerd partnerschap hebben.

Bron: