Jet en Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Rob is momenteel 80 jaar oud en gaf vorig jaar zijn laatste concerten.

Rob is al jaren samen met zijn vrouw, Henriëtte, wie hij Jet noemt. Het stel trouwde in 2008 en samen hebben zij een zoontje, Julius.

Diepe rouw

Jet deelde vandaag treurig nieuws met haar volgers. Hun pluizige viervoeter, Boris is overleden. In een emotionele post met een mooie reeks foto’s schrijft zij het volgende: ‘Loslaten… ik kan het niet zo goed en ik wil het ook helemaal niet! De ongrijpbaarheid van de dood daar verdrink ik haast in. Ook de dood van een huisdier raakt me hard. Lieve Boris, 15 jaar kattenkwaad, knuffels en duizenden kopjes. Ik ga ze missen. Ik ga jou missen! En wie nu zegt “het is maar een dier” kan van mij de pot op!’. Wat een treurig nieuws. Wij wensen het gezin veel sterkte met het verlies van hun lieve kat..

Bron: