Frans Bauer de volkszanger die Nederland al jarenlang verrast met zijn muzikale talenten heeft onlangs zijn fans op Instagram verrast met een terugblik naar zijn jonge jaren. In een recente post toont hij een foto uit zijn jeugd waarop hij te zien is met een microfoon en een imposante krullenbos. Frans altijd in voor een grapje claimt dat hij eruitzag als een jonge André Hazes compleet met een permanent om meer op zijn idool te lijken.

De vergelijking met Hazes is voor Frans niet ver gezocht aangezien hij binnenkort optreedt bij het evenement ‘Holland Zingt Hazes’. Onder zijn post vraagt hij zijn volgers: “Wat vinden jullie? Zie je een jonge Hazes in mij?” Maar het zijn niet de gelijkenissen met Hazes die de aandacht van zijn fans trekken.

Veel volgers zijn het erover eens dat Frans in zijn jonge jaren sprekend lijkt op zijn jongste zoon Luca. “Helemaal je jongste zoon je zou zo denken dat hij het is,” merkt een fan op. Andere volgers voegen eraan toe dat Luca als twee druppels water op de jonge Frans lijkt.

Maar wat vinden de fans van Frans zelf? Carola één van zijn volgers vindt dat Frans gewoon op zichzelf lijkt: “Nee je lijkt gewoon op jezelf. Ik vind je een mooi mens van binnen en van buiten.” Dat zijn complimenten die Frans zeker zal waarderen. Een andere fan durft zelfs te stellen dat ze Frans beter en liever hoort dan André Hazes.

Hieronder de foto:

Bron: