Wie Maan de Steenwinkel zegt associeert haar met een aantal dingen. Een daarvan is natuurlijk lang haar, want ze had altijd mooie lange lokken. Dat is nu verleden tijd. Op Instagram deelt ze een foto waarop Maan haar nieuwe coupe laat zien. En die is nogal verrassend.

Nieuw kapsel Maan

Maan won in 2015 The Voice of Holland. Toen had lange bruine lokken, waar nu dus nog maar weinig van over is. Via Instagram deelt ze een foto waarop te zien is dat ze de schaar in haar coupe heeft laten zetten. Ze heeft nu een kortpittig kapsel, zoals Ellie Lust.
Op de foto, gemaakt bij een haarproductenmerk, is ook te zien dat Maan nauwelijks nog kleren aan heeft. Dit in combinatie met haar nieuwe kapsel, zorgt voor geschrokken volgers. Gelukkig zijn er ook mensen die het haar prachtig vinden staan.

Maan optreden

Recent maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat Maan dit jaar niet zal optreden. Dat nieuws werd later door de zangeres bevestigd. Ze wil dit jaar gebruiken om zichzelf op muzikaal vlak te ‘herontdekken’. Wat ze daar exact mee bedoelt is niet helder.
Yvonne denkt dat Maan helemaal niet bezig is met muziek maken. Via Instagram schreef de juicekoningin dat de zangeres vooral bezig is met feesten en verboden middelen gebruiken. Het zou dan ook helemaal niet goed met haar gaan.
Maan reageerde hier onlangs zelf op en liet weten dat niemand zich zorgen hoeft te maken. ”Het gaat beter dan ooit!” Gisteren vertelde haar vriend Karel Gerlach van Goldband ook dat er weinig aan de hand is. ”Volgens mij is ze lekker bezig met muziek maken.”

Bron: