Jamie Vaes en Lil Kleine zijn weer een setje en de eerste heftig schreeuw ruzie midden op straat liet niet lang op zich wachten. Maar blijkbaar denkt Jamie dat er bij deze nieuwe ontwikkeling ook een nieuw uiterlijk hoort. De metamorfose van Jaimie heeft de sociale media opgeschud.

Niet langer met haar kenmerkende bruine lokken, maar met een frisse witgrijze coupe die duidelijk meningen verdeelt. Deze gewaagde verandering komt na haar eerdere experiment met een korte bob, maar ditmaal gaat ze een stap verder met de opvallende kleur.

In de reacties op haar Instagram waar ze haar nieuwe look pronkt terwijl ze een föhn promoot wemelt het van gemengde gevoelens. Een aantal volgers trekt zelfs een vergelijking met Geert Wilders vanwege de kleur van het kapsel. Anderen uiten spijt over het verlies van haar vroegere natuurlijke haardos en betwijfelen de vrouwelijkheid van deze nieuwe stijl. Een opmerking valt bijzonder op: een volger uit zorgen over het gerucht dat Vaes terug zou zijn bij haar ex Lil Kleine, en de invloed die dit mogelijk heeft gehad op haar beslissing.

Gelukkig voor Vaes staan niet alle volgers negatief tegenover haar keuze. Er zijn ook steunbetuigingen te vinden waarbij fans haar keuze verdedigen en haar moed prijzen om tegen de conventionele schoonheidsnormen in te gaan. Ze benadrukken haar schoonheid en haar recht om zichzelf te zijn ongeacht de mening van anderen. Tot nu toe heeft Jaimie Vaes zelf nog geen reactie gegeven op de diverse meningen over haar nieuwe kapsel.

Hieronder de beelden:

Bron: