André Hazes moet vandaag voor ‘straf’ het haar van zoon Dré doen. Maar in plaats van hetzelfde te werk te gaan als Monique Westenberg, maakt André er een wel heel vreemd kapsel van…

Terwijl Monique Westenberg bezig is met het haar van Dré, bemoeit André Hazes zich er voortdurend mee. ,,Stílzitten, derde keer nu! En als papa zegt doorgaan moet papa je haar gaan doen”, roept Monique tegen Dré.

‘Gaat fout’

Monique is het zat en André neemt het over. Hij heeft alleen geen idee wat hij moet doen. ,,Ik kan dit niet. Dit gaat fout”, zegt hij. Monique zucht. ,,Ja, dat kon ik van te voren al wel bedenken. Maar níet borstelen dan gaat het helemaal fout!”

Voor gek lopen

André trekt zich er niets van aan, want hij heeft een idee wat hij met het haar van Dré wil gaan doen. ,,Mijn gód, je kan toch wel zijn haar doen? Doe even normaal!”, roept Monique uit wanneer ze het resultaat ziet. ,,Als we het nou zwart verven en dat hij Duits gaat praten. En dan nog een snorretje”, grapt André. Kennelijk wil André zijn zoon voor gek laten lopen op school. ,,Zo is het leuk, hoor.”

Bron: