André Hazes en zijn knipperlichtvriendin Monique Westenberg houden het alweer enkele maanden vol met elkaar. Dat is op zich een felicitatie waard.

Trouwen

In de afgelopen maanden is Hazes er zowaar in geslaagd om niet verliefd te worden op een andere vrouw en dus is Monique nog in the picture.
Hartstikke fijn voor de twee. Maar nu lijkt het koppel voor de volgende stap te gaan. Yvonne Coldeweijer meldt op haar Instagram dat de twee gaan trouwen.
Althans, André zou een huwelijksaanzoek voorbereiden en op 25 november op een knie gaan in Ahoy, waar hij op die dag een concert geeft.

‘Afgedwongen’

Yvonne is er helder over: ”Natuurlijk heeft Monique dit aan het begin van de relatie afgedwongen en doet André er echt alles aan om zijn imago te verbeteren. Dit zodat we hem weer kunnen verdragen.”
Trouwplannen uitgelekt: André Hazes gaat Monique ten huwelijk vragen

Averechts

Coldeweijer vervolgt: ”Jammer dat ze beiden het inschattingsvermogen niet hebben dat deze move averechts gaat werken.”
”Het lukt ze nog niet eens om samen te wonen en een normaal gezinsleven op te bouwen. Volgens mij zien ze elkaar alleen elke dag wanneer ze op vakantie gaan.”

Lachen

Yvonne verkneukelt zich alvast om het aanstaande huwelijksaanzoek. ”Ik zie ineens een halfvolle zaal voor me in Ahoy die in lachen uitbarst wanneer hij op een knie gaat. Need to see this.
Trouwplannen uitgelekt: André Hazes gaat Monique ten huwelijk vragen

Kind

Eerder liet de zanger al weten dat hij ‘stiekem’ graag nog een keer papa wil worden. Hij heeft veel gemist in de tijd dat zoon Dreetje klein was. Daarvoor waren verschillende oorzaken aan te wijzen, zo vertelde hij al. Zo had hij zijn vrije tijd ‘beter kunnen besteden’.
Of Monique ook graag nog een kind wil met de zanger, is niet bekend. Zwanger raken via de natuurlijk weg zal een hele opgave worden voor haar. Niet in de eerste plaats vanwege haar leeftijd. Hun zoontje kwam ter wereld middels een ICSI-traject.

Bron: