Binnenkort verschijnt er een documentaire over Tino Martin op Videoland. In navolging van Andre Hazes wordt ook Tino gevolgd door een cameraploeg, En net als zijn collega-zanger, heeft Tino ook besloten om open kaart te spelen met betrekking tot zijn drankgebruik.

Klopt toch wel

Vorig jaar doken er meerdere beelden op van optredens waar duidelijk te zien was, hoe Tino als een dronken tor op het podium stond en knettervals zong. Yvonne Coldeweijer liet zelfs weten dat hij tijdens een bedrijfsfeest er helemaal aan was. Hij zou ladderzat geweest zijn.

Tino was destijds de eerste die alles ontkende. Hij ging zelfs bij HLF8 zitten om te vertellen dat er helemaal niets van klopte. Maar nu blijkt het eigenlijk toch allemaal wel waar te zijn. RTL Boulevard deelt de eerste beelden van de film ‘Laat me leven’, waarin Tino meteen openhartig is over de drank. Hier had ook Dries Roelvink hem al een keer voor gewaarschuwd.

Ezel

Afijn, Tino blijkt dus wel degelijk een ‘probleempje’ te hebben. Volgens zijn vriendin Kimberley is drank ”overal” en is het ”een valkuil” voor haar vriend. Tino zelf zegt het volgende over zijn drankgebruik: ”Deze ezel heeft zich niet één keer gestoten, maar zeg maar twaalf keer. En dat mag eigenlijk helemaal niet gebeuren”, zo besluit de zanger.

Voor liefhebbers: de documentaire is vanaf aankomende zaterdag te zien bij Videoland. Het is niet bekend of hij inmiddels van de drank af is.

Bron: